Wat kost het? Hoe werkt het prijsmodel?

Hier is een video te zien over hoe het huidige prijsmodel werkt: https://www.youtube.com/watch?v=mvQ80c98Yws

Overzicht:

Het is belangrijk om je er bewust van te zijn dat er een hoop kosten bij komen kijken om Ava te ontwikkelen, verbeteren en aan te bieden. We proberen zo min mogelijk kosten te verhalen op onze gebruikers, maar om deze reden is het onmogelijk om Ava gratis te maken voor iedereen.

Elke gebruiker van Ava krijgt een eerste gratis maand, waarbij er onbeperkt gratis gebruik gemaakt mag worden van de app. Na deze eerste maand, zul je automatisch overgaan op een (nog steeds volledig gratis) 'standaard plan'. Hiernaast zul je de mogelijkheid krijgen om te upgraden naar een Ava 'onbeperkt plan' (lees hieronder voor meer details).

Standaard plan:

Met het Standaard plan kun je Ava zoveel als je wilt gebruiken voor conversaties met enkel jouw smartphone, of wanneer je deelneemt in de conversatie van een andere Ava gebruiker (dan zijn zij de 'host'). Tevens ontvang je zelf 5 gratis 'hosting' uren, elke maand wanneer je gebruik maakt van het Standaard plan. Dit betekent dat je 5 uur per maand conversaties kunt opzetten zonder kosten.

Onbeperkt plan:

Mocht je voor meer dan 5 uur per maand conversaties willen opzetten, dan kun je overschakelen op het Ava Onbeperkte plan. Dit plan kost $29/maand. Hierbij kun je alle voordelen genieten van het Standaard plan en daarnaast kun je ongelimiteerd gesprekken opzetten, zonder restricties.

Goed om te weten:
1) Ava is altijd voor iedereen gratis om te downloaden

2) De mensen om jou heen kunnen gratis gebruik maken van Ava, zolang ze deelnemen in jouw conversaties en niet zelf conversaties 'hosten' voor meer dan 5 uur per maand.

3) Wanneer je een Ava account opzet, krijg je een AvaID. Dat ziet er zo uit: &jandevries. Met deze AvaID kun je andere uitnodigen om deel te nemen in jouw conversaties. Wanneer je andere mensen uitnodigt om deel uit te maken van jouw conversaties, dan ben jij de host. Wanneer jij deelneemt in conversaties opgezet door een ander, dan ben jij de gast.

4) Je kunt de gebruikte tijd volgen in de balk onderin het profiel scherm. Een conversatie begint wanneer de eerste gast deelneemt in jouw gesprek en wordt beëindigd wanneer de host het gesprek stopt of als iedereen het gesprek verlaat. Wanneer je een gesprek host en over de limiet van 5 uur komt, dan zal Ava je niet onderbreken en kun je het gesprek afmaken. Vervolgens zal Ava je vragen of je wilt upgraden naar het Onbeperkte plan.

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.