Externe lapel microfoons

Het gebruik van externe lapel microfoons kunnen de accuratesse van de transcripten en het gebruiksgemak verhogen. Het is hiermee namelijk niet meer nodig om de smartphone in de hand te houden tijdens het spreken.

Mocht je interesse hebben in een aanbeveling van ons: wij hebben de Movo PM10 Deluxe Lavalier microfoon getest, welke ongeveer 15 euro kost. We hebben deze getest met iOS en Android.

Mocht je zelf nog wat meer zoekwerk willen verrichten, gebruik dan de volgende zoekwoorden: 'dasspeldmicrofoon', 'lavalier microfoon', 'lapel microfoon'. Let er wel op dat de microfoon die je aanschaft geschikt is voor jouw besturingssoftware (iOS en/of Android).