Deelnemers vinden het niet prettig om constant de telefoon dichtbij te moeten houden

Een oplossing hiervoor zou kunnen zijn om externe (lapel) microfoons te gebruiken die je simpelweg kan inpluggen in de telefoon.

Mocht je interesse hebben in een aanbeveling van ons: wij hebben de Movo PM10 Deluxe Lavalier microfoon getest, welke ongeveer 15 euro kost. We hebben deze getest met iOS en Android.

Mocht je zelf nog wat meer zoekwerk willen verrichten, gebruik dan de volgende zoekwoorden: 'dasspeldmicrofoon', 'lavalier microfoon', 'lapel microfoon'. Let er wel op dat de microfoon die je aanschaft geschikt is voor jouw besturingssoftware (iOS en/of Android).