Het lukt mij niet om te verbinden met iemand die Ava heeft

Sorry hiervoor. Sluit Ava af (ga naar je verschillende open tabbladen en swipe Ava weg) en start de app opnieuw op om te zien of het nu wel mogelijk is om te verbinden. Probeer ook te verbinden in verschillende richtingen (van de andere deelnemer naar jou en van jou naar de andere deelnemer).

Mocht dit niet werken, dan zouden we het erg waarderen als je dit aan ons zou willen melden. Dit kan je vanuit de app doen (swipe naar rechts en klik op 'Help/Feedback' om ons direct te bereiken). Hoe meer informatie je ons kunt geven, des te beter wij in staat zijn om dit probleem voor je op te lossen.