Ava handleiding.pdf

We hebben een korte handleiding gemaakt om je te helpen van start te gaan met Ava en zoveel mogelijk uit je conversaties te halen.

Je kunt hem downloaden door te klikken op 'bekijk pagina' hieronder en op het bijgevoegde .pdf bestand (Ava handleiding) te klikken.

Mocht je andere vragen hebben, aarzel niet om ons een bericht te sturen via de 'Help/Feedback' knop in de app of door ons een e-mail te sturen via hello@ava.me.