Hoe kan ik verbinding maken met anderen?

Wanneer je Ava alleen gebruikt voor 1-op-1 gesprekken, dan is het belangrijk om een goede internetverbinding te hebben. Vervolgens kun je op de microfoonbalk (onderin) drukken zodat Ava de spraak kan opvangen. De microfoonbalk wordt vervolgens blauw. Mocht dit niet werken, probeer dan de app uit te zetten (door hem weg te swipen uit de openstaande tabbladen) en opnieuw te openen. Werkt het dan nog steeds niet? Laat het ons weten zodat we je kunnen helpen. Stuur een e-mail naar team@ava.me

Mocht je een conversatie met meerdere mensen willen volgen, dan is het nodig om de deelnemers van het gesprek te vragen om de app te installeren op hun smartphone. Hiervoor kun je op de '&' knop drukken. Vervolgens kun je mensen uitnodigen die in je contactenlijst staan. Ook kun je een downloadlink delen via de SMS of e-mail door op het symbool te drukken in de rechter bovenhoek van je contactenlijst.

Wanneer de anderen de app hebben geïnstalleerd, kun je ze uitnodigen om bij jou in het gesprek te komen. Dit kun je doen door hun Ava ID in te typen en te verbinden of door hun te vragen om jouw Ava ID op te zoeken. Wanneer je in dezelfde conversatie zit, zul je ervoor moeten zorgen dat ze hun microfoon aan hebben gezet (de balk moet blauw zijn) en dat iedereen de microfoon dichtbij de mond houdt.

Neem ook een kijkje bij de video's die opgesomd staan in die video sectie van deze pagina, of ga naar de sectie met de titel 'Hoe gebruik ik Ava?', voor instructies en specifieke stappen.