Wat kost het? Hoe werkt het prijsmodel?

In deze video legt mede-oprichter Pieter Doevendans uit hoe het prijsmodel werkt: https://www.youtube.com/watch?v=mvQ80c98Yws

Wat is gratis?

• Ava is gratis de downloaden in de stores van Apple en Android. Kijk hiervoor op www.ava.me/download
  • Uitgenodigd worden en deelnemen aan een gesprek is altijd gratis. Mensen om jou heen kunnen dus gratis gebruik maken van Ava, zo lang ze niet zelf meer dan 5 uur per maand gesprekken organiseren.
  • Ava is altijd gratis als je één smartphone gebruikt bij een gesprek: iemand praat in de smartphone en je leest wat hij/zij zegt
  • Iedere maand krijg van ons 5 uur om gesprekken op te zetten ('hosten')
  • De eerste maand kun je onbeperkt gratis gebruik maken van Ava zodat je het gerust kunt uitproberen. Daarna ga je over naar het gratis standaard plan. Je beslist zelf of je voor Ava wilt betalen.

Wanneer betaal ik voor Ava?

Wil je meer dan 5 uur gesprekken organiseren  (hosten) per maand, zonder beperkingen? Dan heb je het Ava onbeperkt plan nodig. Dit kost € 32,99 per maand. De organisator (host) betaalt, niet degene die uitgenodigd wordt (gast).

Waarom betaal ik voor een onbeperkt plan?

Het liefst hadden we Ava gratis gemaakt voor iedereen vanuit onze filosofie 'total accessibility': volledige toegankelijkheid voor iedereen. Bij het ontwikkelen van een app als Ava komen veel kosten kijken zoals het ontwikkelen, aanbieden en verbeteren van de app. We proberen zo min mogelijk kosten op de gebruikers te verhalen. Om Ava toegankelijk te maken voor iedereen, is ervoor gekozen voor het prijsplan waarbij je pas betaalt als je meer dan 5 uur gesprekken organiseert met Ava. Door dit prijsmodel is Ava voor de meest gebruikers gratis. Dus ook voor de mensen die jij uitnodigt.

Hoe weet ik hoeveel uren ik heb gehost?

- Tik in de linker bovenhoek op je profielfoto / intialen.
- Onderaan zie je hoeveel uren je nog over hebt

Wordt Ava vergoed?

Ava is een hulpmiddel (vergelijk het met een leeshulp voor blinden) dat nog zo nieuw is dat er nog geen beoordeling is van een zorgverzekeraar of Ava vergoed kan worden.

Het UWV zal de aanvraag alleen beoordelen als je Ava alleen voor school of werk gebruikt. Onze ervaring is dat een aanvraag dan wordt afgewezen omdat Ava niet alleen bruikbaar is op school of werk, maar ook in je sociale leven.

Als je Ava veel gebruikt, kun een aanvraag doen bij je zorgverzekeraar. Wil je dit doen, laat het ons dan weten! Dan kunnen wij samen met jou en je zorgverzekeraar kijken welke informatie nodig is om de aanvraag te laten beoordelen. Uiteraard kan het gebeuren dat de zorgverzekeraar geen vergoeding biedt voor Ava, maar de zorgverzekeraar kan dan wel aangeven wat wij moeten verbeteren om dit in de toekomst wel mogelijk te maken!

Gebruik je Ava voor het werk? Vraag dan of je werkgever Ava wil vergoeden om het contact met je collega's makkelijker te maken.

Heb je hulp nodig?

We helpen je graag! Stuur ons dan een berichtje in de app (tik op je foto/initialen links boven > Help/Feedback) of mail naar hello@ava.me.

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.