Thuis

Je kunt Ava zeker thuis gebruiken. Vraag je vrienden of familie om de app te downloaden, te verbinden met elkaar, waarna jij kunt lezen wat er wordt gezegd. Onthoud wel dat harde achtergrondgeluiden ervoor zorgen dat Ava de woorden minder goed kan omzetten in tekst.

Tip: Vind je het lastig om de telefoon steeds vast te houden? Maak dan gebruik van de headset die bij je telefoon is geleverd. De microfoon bevindt dan dicht bij je mond. Eventueel kun alleen het oortje met de microfoon gebruiken.

Om de kwaliteit van de vertaling te vergroten, kun je ook gebruik maken van een externe microfoon. Kijk hiervoor op deze pagina of bekijk het filmpje waarin Pieter een review geeft van twee Bluetooth microfoons.