Welke systeemvereisten heeft Ava?

Internet, smartphone, Android and iOS versies. Plus verschillende extra's die we aanraden.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om Ava te kunnen gebruiken, moeten de systemen up-to-date zijn.

Snel naar

Internet verbinding

Je hebt een internetverbinding nodig om Ava te gebruiken (wifi of mobiele data)

Bandwijdte vereisten

• Average load > 10-15kb/seconden

• Max peak load > 35-45kb/seconden

Systeemvereisten mobiele apparaten

Je hebt een smartphone of tablet nodig met:

• Android (smartphone/tablet), versie 8.0 Oreo en hoger

• iPhone/iPad - iOS versie 14.0 en hoger

Computer Browsers compatible met Ava Web

Browser

Compatibility with Ava

Google Chrome (Download)

Safari (Apple)

Microsoft Edge

Mozilla Firefox

Opera

⚠️

Computer Systeem Vereisten (Processor en RAM)

Minimum

Recommended

Processor

Single-core 1Ghz of hoger

Dual-core 2Ghz of hoger (Intel i3/i5/i7 of AMD equivalent)

RAM

N/A

4 GB

Computer Operating Systeem vereisten

• Windows 7 of hoger

• MacOs 10.11 (El Capitan) of later

Firewall/Whitelist

Soms wordt Ava geblokkeerd door de beveiligingsinstellingen van een computer of server. Als je een werkcomputer gebruikt of beveiligingsmaatregelen op je computer hebt getroffen, zorg er dan voor dat je deze instellingen aanvinkt om Ava toe te staan:

• Sta HTTPS en WebSocket over SSL/TLS toe.

• Voeg deze domeinen toe aan jouw veilige lijst: backend.ava.me and api-production.ava.me

Telefoonnummer, e-mail, Google, Facebook, Apple login

Om je Ava acount aan te kunnen maken heb je één van onderstaande nodig:

• Een mobiel telefoonnummer (in ieder geval voor eenmalig gebruik zodat de verificatie code naar je gestuurd kan worden). Heb je geen telefoonnummer, gebruik dan google.com/voice service om in te kunnen loggen.

• (Werk-) e-mail account (geen-Gmail)

• Gmail account

• Facebook account

• Apple Account

Microfoon & Toetsenbord

Is Ava verder van de geluidsbron verwijderd en kun je niet dichter bij de microfoon komen? Gebruik dan een externe microfoon . Of gebruik Ava zonder spraak door het toetsenbord te gebruiken.