Abonnementen voor organisaties, overheid en onderwijsinstellingen

Bied doven en slechthorenden in uw school, (overheids-)organisatie, of bedrijf toegankelijkheid met Ava

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voor organisaties, onderwijsinstellingen en overheidsinstellingen biedt Ava op maat licenties aan. Deze licenties zijn toegespitst op het gebruik en vereisten rondom privacy en veiligheid (AVG / GDPR). In een verwerkersovereenkomst worden deze afspraken bekrachtigd.

Ava is zo gebouwd dat het veilig te gebruiken is en de privacy is gewaarborgd. Niet voor niets werken wij samen met overheden en multinationals, hebben wij samen mogen werken met Michelle Obama en is oud-president François Hollande onze coach.

Waarom kiezen voor Ava Pro:

• Enterprise-grade beveiliging en privacy van al uw gesprekken

• Een betere vertaling (95%)

• Toegang tot Ava Web en Ava Closed Captions waarmee online gesprekken, audio en video ondertiteld kunnen worden. Ava werkt met alle conferentie software (WebEx, Teams, Zoom, Jitsi, Skype etc.)

• Bespaar tijd doordat notulen direct beschikbaar zijn. Pas het transcript aan in ieder programma, en maak eenvoudig een samenvatting. Ook geschikt om verslagen te maken door de tekst op te lezen.

• Team vocabulaire trainer waarmee je Ava namen en vakjargon leert.

• Mogelijkheid om publiek te dempen zodat alleen de stem van de spreker op het podium weergegeven wordt.

• Facturering via Ava in plaats van de AppStore en administratieve ondersteuning. Je krijgt een persoonlijke accountmanager, met <24 uur per e-mail, telefoon, video-ondersteuning (ASL-ondersteuning op aanvraag).

• Maand of jaarlicenties die overdraagbaar zijn. Vraag naar de korting bij grote hoeveelheden.

• Binnenkort in Nederland beschikbaar: Ava Scribe: Een speciaal opgeleide professional die correcties en nuances op afstand aanbrengt voor een 98% correct transcript. Dit is een toevoeging voor bijvoorbeeld gebruikers waarbij Nederlandse gebarentaal de eerste taal is

Proeflicentie
Wil je jouw student / werknemer / klant helpen om makkelijker te communiceren? Of wil je dat jouw bedrijf / school Ava voor jou beschikbaar maakt zodat je het samen als hulpmiddel kunt toepassen? Vul dan ook het formulier en geef ons aan wie wij kunnen benaderen om Ava beschikbaar te maken op jouw bedrijf / school. Wij nemen dan contact met jouw en jouw school/bedrijf op. Samen met jou en jouw (toegankelijkheids-) manager en bijvoorbeeld de mensen van ICT bekijken we dan hoe we Ava voor jouw organisatie / school / bedrijf kunnen realiseren.

Tijdens de proefperiode nemen wij contact met u op om u te helpen het beste uit Ava te halen. Is de licentie verlopen, dan gaat u automatisch terug naar het gratis abonnement. Heeft u vragen? mail naar support@ava.me

Ava ondersteunt uw student, werknemer en klant!

1.  Onderwijsinstellingen (Hogescholen, universiteiten, voortgezet onderwijs, onderwijsinstituten)

Help jouw dove en slechthorende studenten met Ava Campus. Deze oplossing biedt 24/7 real-time ondertiteling voor studenten, leerlingen en onderwijspersoneel.

Ava campus biedt Een flexibele en aanpasbare oplossing in alle communicatiesituaties. Denk aan:

• Ondertiteling op de laptop tijdens een college of cursus in de klas of collegezaal

• Online ondertiteling bij een webinar

• Lezen wie wat zegt bij een projectvergadering

• Gesprekken volgen op het schoolplein tijdens de pauze. Ava staat 24/7 klaar!

Installeren is eenvoudig, geen app vereist!

• Eenvoudig te gebruiken voor zowel docent als student, en altijd beschikbaar.
    Via de webapplicatie neem je met één tik deel. Zo kan de dove/slechthorende lezen wie wat zegt, én zijn de notulen makkelijker te maken.

• Transcripten kun je opslaan en gelijktijdig of achteraf bewerken in een ander programma. Dit bespaart iedereen veel tijd.

• Werk verslagen snel uit door spraak-naar-tekst

Tijdens de proefperiode nemen wij contact met u op om u te helpen het beste uit Ava te halen. Is de licentie verlopen, dan gaat u automatisch terug naar het gratis abonnement. Heeft u vragen? mail naar support@ava.me

2. Bedrijven, werkgevers, overheid, dienstverleners. zorgorganisaties

Met een professionele licentie van Ava kunnen uw medewerkers makkelijker communiceren en hun werk doen door middel van spraak-naar-tekst. Het is geschikt voor medewerkers met gehoorverlies, maar ook bijvoorbeeld medewerkers met dyslexie, autisme, of als zij moeite hebben met typen. Ava staat 24/7 voor hen klaar, waar ze ook zijn en in vrijwel alle situaties! Word toegankelijk voor medewerkers met gehoorverlies of een andere beperking. Denk aan de volgende situaties:

• Bij werkoverleggen

• Tijdens de lunchpauze

• Bij het uitwerken van verslagen

• Bij teamuitjes. Ava is overal te gebruiken!

Geef vorm aan inclusie zoals dit is bedoeld in het VN verdrag voor mensen met een beperking met Ava.

Tijdens de proefperiode nemen wij contact met u op om u te helpen het beste uit Ava te halen. Is de licentie verlopen, dan gaat u automatisch terug naar het gratis abonnement. Heeft u vragen? mail naar support@ava.me

3. Zorgorganisaties, openbare ruimten, kerken

Het VN verdrag voor mensen met een handicap heeft bepaald dat uw organisatie 24/7 toegankelijk moet zijn voor iedereen met een beperking. Met Ava kunt u dit realiseren voor dove en slechthorende bezoekers!

• Ava kan door de receptionist gebruikt worden om te communiceren. Dit kan via de smartphone of door de laptop / PC te gebruiken en het scherm te draaien. Dit kan zelfs in verschillende talen! De bezoeker hoeft geen app te downloaden.

• Gebruik het bij 1-op-1 gesprekken met een dove of slechthorende klant. De communicatie zal sneller en soepeler verlopen

• Gebruik Ava bij rondleidingen. Ondertiteling kan op het scherm van elk apparaat worden vertoond.

• De kerkdienst wordt eenvoudig toegankelijk voor alle kerkgangers. Zelfs bij kerkdiensten op afstand. Verbind met het Ava account van de spreker en lees de tekst waar ook ter wereld mee.

• Online workshops en webinars worden toegankelijk met Ava en Ava Web!

Tijdens de proefperiode nemen wij contact met u op om u te helpen het beste uit Ava te halen. Is de licentie verlopen, dan gaat u automatisch terug naar het gratis abonnement. Heeft u vragen? mail naar support@ava.me

4. Evenementenorganisaties: maak conferenties, evenementen en grote bijeenkomsten toegankelijk

Hoe maak je je evenement toegankelijk voor mensen die minder goed horen? Ava zorgt voor real-time ondertiteling bij al uw evenementen met Ava Event.

Wat is Ava Event:

• Real-time ondertiteling op één of meer podia.

• Een door ons getrainde professional kan op afstand correcties en nuances in de tekst aanbrengen. Dit heet Ava Scribe (dit wordt in Nederland momenteel  opgezet)

• Maak de ondertiteling beschikbaar op de deelnemende apparaten en/of een groot scherm met Ava Web

• Laat de spraak via de microfoon en audiosysteem lopen. Eenvoudig en goedkoop te installeren!

• Geen app of programma downloaden om mee te kunnen lezen. Ga naar de link van het podium op je browser of scan de QR code en lees direct mee!

• Kies of je deelnemers wilt dempen (bij een presentatie) of wilt laten deelnemen aan het gesprek (bij een vraaggesprek)

• Op-maat technische en on-site ondersteuning

• Deelnemen aan de sessie kan vanaf iedere locatie, waar ook ter wereld!

• Vertalen van de tekst in een andere taal is mogelijk

• Bijhouden van statistieken is mogelijk

Tijdens Dreamforce 2017, de grootste tech beurs in de VS, mocht Ava alle sessies en keynotes ondertitelen, waaronder die van Michelle Obama, Nathalie Portman en Will.I.am.

Ook kerkdiensten worden toegankelijk met Ava, zelfs op afstand! In onderstaande video legt Mike Polhemus uit dat Ava voor meer inclusie zorgt.

Pieter legt in onderstaande video uit hoe je Ava aan een audiosysteem koppelt. Zo hoeven bezoekers alleen een code te scannen en krijgen zij direct ondertiteling. In pro kun je deelnemers dempen zodat alleen de stem van de spreker zichtbaar is!

Een licentie aanschaffen

Stuur een email naar support@ava.me voor een advies op maat.

Wil je direct een licentie aanschaffen, Vermeld in de e-mail:

• Welk abonnement je aan wilt schaffen

• Naam en e-mailadres van de persoon die Ava gaat gebruiken

• De contactpersoon: naam, e-mail en telefoonnummer

• Factuuradres, contactgegevens en eventuele kostenplaats

• Datum dat het abonnement in moet gaan

• Voor hoe lang je het abonnement wilt aanschaffen (bij jaarabonnementen en grotere volumes passen we kortingen toe)

Bij evenementen

• Naam en datum en locatie van het evenement

• Hoeveel ruimtes / podia je wilt ondertitelen

• Of je de hardware zelf aanschaft of bij ons wilt huren. Je hebt nodig: een smartphone/tablet; bij koppeling aan het audiosysteem een iRig en kabel (zie www.ava.me/store) en een kabel voor kleine of grote ruimtes (check hiervoor het audiosysteem van de locatie).

• Of je ondersteuning op locatie van Ava wenst. Wij rekenen hiervoor een uurtarief.

De accountmanager neemt naar aanleiding van je verzoek contact op om nader af te stemmen.