Telefoongesprekken ondertitelen met Ava Web

Wil je een telefoongesprek ondertitelen? Dit kan met Ava Web!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

*LET OP!: Deze functionaliteit werkt alleen voor gewone telefoongesprekken. Daarnaast is Ava Web exclusief beschikbaar in de Ava abonnementen voor organisaties (Pro, Campus, Welcome). If Meer informatie over deze abonnementen, klik hier.

Aan de slag!

1. Log in op Ava Web. (Log je voor het eerst in op Ava Web? Klik dan hier hoe het werkt)

2. Klik op "Join Conference Call"

3. Toets jouw telefoonnummer in (de andere velden laat je leeg), en klik op DIAL-IN

4. Ava zal je bellen. Neem het telefoontje aan.

5. Tijdens het gesprek klik je op + add call om iemand te bellen waar je mee wilt praten:

Op Android:

Op iOS:

6. Zodra er wordt geantwoord, tik je op samenvoegen (merge) op iOS of

In Android:

In iOS:

Zodra je hebt samengevoegd, kan Ava iedereen die spreekt "horen" en de ondertiteling laten zien op Ava Web.

Succes! 🤟