Ava gebruiken met een Audio kabel

Wil je het geluid niet hardop hebben? Of televisie ondertitelen? Gebruik dan deze kabel met Ava!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Deze audio adapter kabel is succesvol getest om met Ava te werken. De kabel is te krijgen via Movo Photo. Amazon Nederland verkoopt deze Movo CFP-1 TRS (Male) Microphone/Headphone Input Jack to TRRS (Male) Smartphone Adapter ook.

Wil je het geluid ook horen? Gebruik dan deze splitter. De splitter steek je in het apparaat waar het geluid vandaan komt. Aan het ene uitende steek je de kant met twee ringen van de kabel. Aan de andere kant steek je een koptelefoon. Voor het aansluiten van een speaker heb je een extra kabel met aan beide kanten drie ringen nodig.

1. Plug de audio adapter cable in elk apparaat dat je wilt gebruiken. Zorg ervoor dat je de juiste kant inplugt. Bekijk deze video voor instructies.

📱 Smartphone Kant: De kant met de twee ringen plug je in het apparaat waar Ava op staat (smartphone, tablet)

🎧 Draadloze microfoon kant: Deze kant plug je in het apparaat dat het geluid afspeelt.

2. Tik op 🎙 Start Ondertitelen op Ava

3. Open de digitale audio/video of start het gesprek dat je wilt ondertitelen (zorg ervoor dat het volume volledig open staat)

4. Bekijk de ondertiteling van Ava die naar de audio "luistert"

Wil je het geluid horen? Gebruik dan een headset en een audio splitter.

Wil je de nauwkeurigheid verbeteren

Probeer dan één van de betaalde Ava abonnementen (bijvoorbeeld. Ava Community, Ava Starter, Ava Pro) om de accuratesse naar ~95-99% te verhogen! Soms kan je Ava ook vergoed krijgen!

Geen ondertiteling?

• Zorg ervoor dat het volume van het apparaat dat het geluid afspeelt luid genoeg is.

• Zorg ervoor dat je deze kabel koopt. andere kabels werken niet. Amazon Nederland is momenteel de enige die de kabel verkoopt, vaak zijn ze ook bij Amazon Duitsland verkrijgbaar.

• Zorg ervoor dat de juiste kanten in de poorten zijn geplugd

• Zorg ervoor dat de microfoon bron juist is ingesteld in Ava. Dit doe je door Een gesprek te starten > op het wieltje ⚙️ rechtsboven te tikken > selecteer een microfoon> 🎤 > Kies Headset Microphone (see screenshot hieronder)

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met het support team via support@ava.me