Een (Bluetooth) Microfoon op jouw computer koppelen aan Ava

Met een microfoon verbeter je de vertaling!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voor onze handleiding hoe je Bluetooth apparaten op aan jouw mobiele apparaat met Ava koppelt, klik hier.

Inhoud

1. Een Bluetooth microfoon koppelen aan een Apple computer

1. Zet het koppelmodus aan op jouw Bluetooth microfoon.
Dit doe je meestal door op het knopje met bluetooth teken een aantal seconden ingedrukt te houden. Een lichtje op het apparaat gaat knipperen. Zo niet, check dan de handleiding van je microfoon.

2. Ga op jouw computer naar Systeem Voorkeuren > Bluetooth. Zoek jouw apparaat en volg de stappen op om het Bluetooth apparaat te koppelen..

3. Klik in Ava Closed Captions of Ava Web, in het menu aan de linker kant op de box naast het 🎙 microfoon icoon om jouw bluetooth microfoon te selecteren. Lees nu de ondertiteling van Ava via de gekoppelde microfoon!

2. Een bluetooth microfoon koppelen aan een Windows computer

• Zet het Koppelmodus aan op jouw Bluetooth microfoon
    Dit doe je meestal door op het knopje met bluetooth teken een aantal seconden ingedrukt te houden. Een lichtje op het apparaat gaat knipperen. Zo niet, check dan de handleiding van je microfoon.

• Ga op jouw computer maar Start > Instellingen > Apparaten > Bluetooth. Zoek en kies het apparaat dat je wilt koppelen en volg de instructies als deze verschijnen. Kies daarna Gereed.

3. Klik in Ava Closed Captions, in het menu aan de linkerkant op het venster naast het 🎙 microfoon icoon om jouw Bluetooth microfoon te selecteren als microfoon en lees de ondertiteling!

Een microfoon met 2.4 ghz koppelen aan een computer

Bij een 2.4 ghz verbinding heb je een zender (de microfoon) en ontvanger.

• De zender plug je in in jouw computer. Let op: De ontvanger moet voor de computer twee ringetjes hebben en voor de telefoon drie. Vaak zitten er extra pluggen bij die je kunt gebruiken voor zowel op je smartphone & tablet als op een computer

• De ontvanger zet je aan. Nu wordt de spraak direct getransporteerd naar het apparaat

• Nadat je het apparaat heb ingeplugd, kies je in Ava de juiste microfoon

• Ga naar de drie lijnen (hamburgericoon) linksboven

• Kies microfoon

• Selecteer de microfoon die je hebt aangekoppeld

De spraak wordt nu vanuit de microfoon doorgestuurd naar Ava.

LEKATO Dual Draadloze Microfoons Zingende Mic met 25 Kanalen Oplaadbare Microfoons Handheld Metalen Microfoon Set voor Karaoke Bruiloft, DJ, Partij, Toespraak, Kerk, Vergadering 150ft Werkafstand
2.4GHz Draadloze Transmissie Clip-on Microfoon 40m Voor Klasse Onderwijs Smartphone