Conference Calls met Ava Desktop

Ava Desktop kan met Zoom, Google Meets, WebEx en elke ander conference call software gebruikt worden!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Gebruik je Ava Desktop voor het eerst, lees dan dit artikel hoe je met Ava Desktop van start gaat!

1. Open Ava CC > Klik op Start Captions

2. Stel de audio in

Wijzig jouw microfoon in "Ava Mic" en Ava zal beginnen met ondertitelen!

3. Start nu de conference call en lees hoe Ava ondertiteling weergeeft! Je kunt het formaat van het venster aanpassen door op de randen te gaan staan.

Klik op ↕️ om de ondertitelingsbox te wijzigen in het volledige transcript modus.

Optioneel: Als je wilt dat Ava aangeeft wie spreekt, nodig anderen uit om aan jouw Ava sessie deel te nemen. Zij hoeven de app niet te downloaden!

Zorg ervoor dat de deelnemers een headset of (bluetooth) microfoon gebruiken. Zo kan Ava het geluid beter opvangen en ondertitele. 👌