Hoe stel je de audio voor for Conference Calls in (Windows)

Als je het geluid niet door jouw speakers wilt afspelen, kun je dit zo aanpassen!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voor het configureren (instellen) van audio op een Apple (Mac) computer, klik hier.

Inhoud van dit artikel:

Audio instellingen van Ava Web/Closed Captions configureren

1. Open Ava Web/Desktop en log in

2. Klik op Start Captions Now (of join a room)

3. Zodra je in het gespreksscherm zit, ga je naar het hamburgermenu links en stel je bij microfoon "Ava Mic" in.

Als je Ava Web gebruikt, zal je Ava toestemming moeten geven om het geluid te horen (in Ava Desktop hoeft dit niet). Zorg ervoor dat je jouw hoofdscherm selecteert, Share Audio checkt. Nu klik je op Share (Delen):
​

Je kunt het geluid van je computer uit zetten; Ava zal dan nog steeds kunnen "horen" πŸ‘

Zoom Audio Instellingen configureren

1. Start de Zoom vergadering

2. Zodra je in de vergadering zit, klik je op het ^ icoon naast waar Mute staat. Wijzig de instellingen naar waar je het geluid in/uit wilt hebben.
​

πŸŽ™ Microfoon: Dit moet ingesteld staan op Γ³f jouw Bluetooth headset of microfoon van je computer (als je wilt spreken)

πŸ”Š Speaker: Deze moet ingesteld staan op de ingebouwde speakers van je computer

Google Meet Audio Instellingen configureren

1. Start de vergadering op Google Meet

2. Klik op de 3 puntjes rechts onderaan > instellingen (settings)

3. Wijzig de volgende instellingen onder Audio als volgt:

πŸŽ™ Microphone: Dit moet Γ³f jouw Bluetooth headset Γ³f microfoon van je computer zijn (als je wilt spreken)

πŸ”Š Speaker: dit moet ingesteld staan op de ingebouwde speakers