Deelnemen aan een gesprek zonder Ava te downloaden

Anderen kunnen deelnemen aan jouw gesprek onder Ava te downloaden

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met ⚡️Directe ondertiteling ⚡️ op Ava kan iedereen deelnemen aan jouw gesprek zonder een app te hoeven downloaden. Perfect als je afstand moet houden! 😷

Als je gesprekspartners Al Ava hebben, nodig ze dan uit in jouw groepsgesprek. 👥

Directe gesprekken met Ava Web

1. Open Ava Web (web.ava.me).

Als het de eerste keer is dat je Ava Web gebruikt > Lees de handleiding 📚 I

2. Click on 🎙 Start Captions Now

3. Klik op "+Participant." Dit kopieert een link die je kunt plakken delen.

4. Stuur de link naar de mensen die je deel wilt laten nemen. Kies hiervoor je rechter muisknop + plakken of Ctrl+v. Je kunt bijvoorbeeld het plakken in een e-mail, chat, WhatsApp etc. .

Deelnemers kunnen deze link openen op een smartphone, tablet, laptop of computer zonder in te hoeven loggen!

Veel plezier met ondertitelen! 🤟