Meer hulp nodig? Neem contact op!

Neem contact op via de chat in de app, e-mail of ASL.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je vragen? Of wil je contact met onze salesafdeling? Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen!

1. 💬 Chat met ons support team direct in jouw app! Tik in het startscherm linksboven op je foto/voorletter. Je komt in het profielscherm. Kies Support.

Open Ava > tik linksboven op je profielfoto > tik op support

2. ✉️ Stuur een e-mail naar hello@ava.me. Screenshots/opnames helpen ons enorm om
een probleem op te lossen

3. 💻 Bezoek onze website www.ava.me. Je ziet een zwevend blauw chatpictogram.
Klik hierop en begin met chatten!

4. 👤 Bezoek onze Facebook pagina en stuur ons direct een bericht via messenger!