Systeemvereisten en toegankelijkheid
Ava gebruiken zonder of met een zwakke internetverbinding

We weten dat het moeilijk is om altijd een perfecte internetverbinding te hebben. Gebruik Ava in de offline modus, zodat je niets mist!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Offline-modus: als je GEEN internetverbinding hebt

LET OP:

Niet in elk land is offline gebruik toegestaan.

1. Dit werkt alleen in de solo-modus: je hebt een internetverbinding nodig om de audio en transcripties van andere mensen te verzamelen. U kunt geen anderen aan het gesprek toevoegen.

2. De nauwkeurigheid zal enigszins afnemen: Ava heeft een internetverbinding nodig om onze slimme spraakherkenningstechnologie te gebruiken.

3. Dit is alleen beschikbaar op nieuwere iOS- en Android-apparaten: op dit moment werkt dit alleen voor iOS- en Android-apparaten met een A9 chip. De lijst met apparaten vind je onderaan in dit artikel.

4. De offline modus werkt alleen voor jouw standaardtaal. Je kunt geen ondertiteling geven of vertalen in andere talen.

5. Dit is niet beschikbaar in Ava Web of Ava Closed Captions

Hoe zet je het Offline modus aan?

🤖 Voor Android apparaten: Je hoeft niets te doen! Je hoeft alleen maar een gesprek te openen met jouw Android-telefoon in de offline modus en je kunt Ava gebruiken zoals u dat gewend bent! ✅

🍎 Voor Apple-apparaten (alleen beschikbaar op iOS 13 en hoger):

1. Open een gesprek in ✈ vliegtuigstand airplane mode, zoals je dat normaal doet
2. Lees Ava ondertiteling!

OPMERKING: In iOS14 kan het niet goed werken. We werken aan een oplossing 👌

Ava met een zwakke of beperkte internetverbinding gebruiken

Opmerking:

1. Alleen op Android: we zijn momenteel beperkt door de iOS-technologie (Apple mobiele apparaten) om Ava te gebruiken met een beperkte internetverbinding. Gebruik voor iOS-apparaten de offline-modus volgens de bovenstaande instructies.

2. Met een verminderde nauwkeurigheid: Ava heeft een internetverbinding nodig om onze slimme spraakherkenningstechnologie te gebruiken.

Ga op je Android naar Instellingen > activeer Optimaliseren voor zeer lage connectiviteit:

Offline Mode Compatibiliteit iOS Devices

Offline-modus vereist specifieke hardware die niet beschikbaar is in de oudere Apple-modellen (namelijk de A9-chip). De volgende apparaten ondersteunen de offline modus NIET.

iPads

iPhone

iPad Air (2nd generation)

iPhone 6 Plus

iPad Air (1st generation)

iPhone 6

iPad (4th generation)

iPhone 5s

iPad (3rd generation)

iPhone 5c

iPad (2nd generation)

iPhone 5

iPad (1st generation)

iPhone 4

iPad Mini (4th generation)

iPhone 3GS

iPad Mini (3rd generation)

iPhone 3G

iPad Mini (2nd generation)

iPhone (1st generation)

iPad Mini (1st generation)

Happy captioning! 🤟