Live ondertiteling iPhone en iPad

Ondertitel live video's, podcasts en voicemails

Meer dan een week geleden bijgewerkt

🚨Let op! deze functie is alleen beschikbaar met iOS 15 of hoger!

Ava kan ondertiteling op jouw iPhone of iPad geven in een ondertitelingsbalk. Deze balk kun je overal in het scherm plaatsen. Hiermee kun je altijd ondertiteling maken voor bijvoorbeeld video's op YouTube, TikTok, podcasts of voicemails!

Wat kan worden ondertiteld?

• Voicemails ☎️

• YouTube (video's)📺

• Spotify (muziek en podcasts) 🎶

• TikTok (video's) 📳

• Facebook (video's) 💻

Wat kan niet worden ondertiteld?

• Telefoon📞

• FaceTime📱

• WhatsApp💬

• Facebook💻

Hoe werkt het?

1. Open Ava

2. Ga naar Instellingen door op het wieltje rechts bovenaan te tikken

3. Kies Beeld in beeld starten

OF

1. Open Ava

2. Klik op de homebutton*

Heeft jouw iPhone/iPad geen homebutton?

• a naar 'Instellingen' > 'Toegankelijkheid' > 'Aanraken' > 'AssistiveTouch' en schakel deze functie in

• Gebruik 'Hé, Siri' om "Schakel AssistiveTouch in" te zeggen

• Ga naar 'Instellingen' > 'Toegankelijkheid' > 'Activeringsknop' en schakel 'AssistiveTouch' in

Je kunt AssistiveTouch ook toevoegen aan de activeringsknop voor snelle toegang via het bedieningspaneel, of u kunt de zij- of thuisknop gebruiken.

Screen Recording 2021-11-05 at 03.06.26.52 PM

Je kunt het ondertitelingsvak verplaatsen door hard op het vak te drukken en vervolgens over het scherm te slepen. Houd er rekening mee dat het vak alleen naar een van de vier hoeken van het scherm kan worden gesleept:

Screen Recording 2021-11-05 at 03.08.07.62 PM

Je kunt het ondertitelingsvak aan de linker- of rechterrand van het scherm verbergen door het vak naar een van de randen te slepen. Tik op de pijl om het ondertitelingsvak zichtbaar te maken:

Screen Recording 2021-11-05 at 03.12.32.64 PM

Om inhoud zoals een video op Facebook, YouTube, TikTok, Instagram of Spotify te ondertitelen, open je de betreffende app en Ava begint de video te ondertitelen! (Vergeet niet om het volume hoger te zetten zodat Ava naar de audio kan "luisteren"):

Screen Recording 2021-11-05 at 03.14.57.18 PM

Om de microfoon te dempen, druk je op het ⏹-pictogram in Ava. Om het dempen op te heffen, drukt je weer op dit pictogram:

Screen Recording 2021-11-05 at 03.18.13.44 PM

Om terug te keren naar de Ava-app, tik je op het ondertitelingsvak en vervolgens op het pictogram rechtsboven:

Screen Recording 2021-11-05 at 03.21.36.63 PM

Om Ava te sluiten vanuit het ondertitelingsvak, tik je op het ondertitelingsvak en vervolgens op het X-pictogram linksboven:

Screen Recording 2021-11-05 at 03.22.58.40 PM