Hoeveel batterij / data gebruikt Ava?

Verbruikt Ava veel accu/batterij, lees de tips!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

๐Ÿ”‹ Batterij/accu verbruik

Als je Ava een uur gebruikt, kost dit ongeveer 5-30% batterij, afhankelijk van het soort apparaat dat je hebt. Het gemiddeld verbruik is 10%.
De accuduur verhoog je aanzienlijk door de helderheld van je smartphone te verlagen, en op spaarstand te zetten voor degenen die de vertaling niet hoeven te lezen.
In een groepsgesprek kan iedereen zijn telefoon vergrendelen. De vertaling is dan alsnog te lezen - maar je bespaart batterij.

๐Ÿ“ถ Mobiel data verbruik

Ava werkt op het mobiele netwerk en Wi-Fi. We hebben Ava al veel geoptimaliseerd om een hogere accuratesse te krijgen met weinig data verbruik. Ava gebruikt ongeveer net zoveel data als dat je een uur muziek zou streamen. Dit is ongeveer tot 15 MB per uur, wat niet veel is gezien de data die naar de Ava computer worden verstuurd. Maak je je zorgen over je data verbruik? Gebruik dan een Wi-Fi verbinding.

Wil je het dataverbruik beperken, zet dan de databespaarder aan.
โ€‹