Met Ava web naar een andere taal vertalen

Ava Web gebruiken om van de ene taal naar de andere te vertalen? Lees verder hoe je dat doet!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je wilt weten hoe je met Ava op een smartphone of tablet vertaalt, lees dan deze handleiding.

Wie kan gebruik maken van der vertalingsfunctionaliteit?

Vertaling met Ava van de ene taal naar de andere is beschikbaar voor alle gebruikers (Ava Free, Community, Pro, Welcome, Welcome Pro)

Welke talen kunnen worden vertaald?

Op dit moment is de vertaling beschikbaar in de volgende 17 talen:Currently, the translation is available in 17 languages:

• Engels ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ง

• Frans๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท

• Oekraรฏns ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ฆ

• Zweeds ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ช

• Turks ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ท

• Nederlands ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ

• Spaans ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ธ

• Portuguees ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡น

• Russisch ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡บ

• Arabisch ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฆ

• Hindi ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ณ

• Taiwanees ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ผ

• Chinees ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ณ

• Duits ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ช

• Italiaans ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น

• Koreaans ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท

• Japans ๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต

• Pools

Hoe werkt het?

1. Open Ava CC of Ava Web op jouw computer

2. Start een gesprekssessie door op Start Captions te klikken

Als Ava CC gestart is, klik je op โ†•๏ธ aom het scherm groter tre maken. Beweeg rechtsboven over de balk om de pijtjes zichtbaar te maken.

Klik hier voor een gedetailleerde beschrijving van bovenstaande

3. Klik linksboven op de drie streepjes (hamburgermenu) om het menu te zien met alle opties zoals vertalen, lettergrootte aanpassen, donker/licht modus etc.

4. Scroll naar beneden en stel jouw invoer- en uitvoertaal in.

5. Lees de ondertiteling!

Happy captioning! ๐ŸคŸ