Transcripten, opslaan, verwijderen en delen op je computer

Ava kan transcripten opslaan zodat je het later kunt lezen, bewerken en delen. Dit doe je zo!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zoek je instructies om transcripten op je telefoon/tablet op te slaan, klik dan hier.

Snel naar:

1. Een transcript opslaan

Als de organisator de sessie eindigt door door op de X aan de rechter kant te klikken, kun je zelf het transcript opslaan. Dit doe je als volgt:

1) Ga naar "Account Settings", en zet "Save Transcripts Automatically" aan. De kleur is dan blauw. Nu worden de transcripten automatisch opgeslagen.

2) Nadat een gesprek is gestopt, wordt naar de homepage geleid. Je ziet hier links in de balk 'Transcripts. ' Tik hierop om je opgeslagen transcripten te zien.

2. Een transcript verwijderen

Je kunt transcripten verwijderen, ook meer transcripten tegelijk!

1) Ga naar jouw opgeslagen transcripten door op 'Transcripts' in de linker balk te klikken.

2) Klik op het prullenbakje om een transcript te verwijdereen.

3) Wil je meer transcripten tegelijk verwijderen, beweeg met je muis over het een transcript. Je ziet nu een selectievakje. Klik erop om het selectievakje te activeren. Wil je meer transcripten tegelijk verwijderen, dan selecteer je meer vakjes. Je kunt ook alle transcripten in één keer selecteren. Klik om delete om de transcripten definitief te verwijderen.

LET OP! Een verwijderd transcript kan niet meer worden terug gehaald.

3. Een transcript delen

Klik op "Export" om je transcript te exporteren naar een .txt., .doc., .pdf of .srt bestand. Een .srt bestand kun je gebruiken om bijvoorbeeld de ondertiteling in een YouTube video toe te voegen. Het bestand sla je op op jouw eigen apparaat.

5) Wil je de naam van jouw transcript veranderen? Klik dan op het pennetje en wijzig de titel. Hierna kun je het transcript exporteren naar een ander formaat.

Let op! Als je het gesprek verlaat door de tab te sluiten, of je vergeet jouw transcript op te slaan, dan is het niet meer mogelijk om het transcript terug te halen. Vanwege de veiligheid en de privacy wordt het gesprek zo verwerkt dat dit later niet meer is terug te halen. Wij slaan de data niet op.