Ava Scribe
Ontdek Ava Scribe

Wil je een transcript met 98% nauwkeurigheid? Dan is Ava Scribe iets voor jou!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel:

Wat is Ava Scribe?

🧠 Ava: Automatische spraakherkenning met kunstmatige intelligentie. Waarom?Omdat het altijd beschikbaar is, een uitgebreid vocabulaire heeft en het snel en efficiënt ondertitelt.

✍️ Scribe: Een professional met het onderscheidingsvermogen en culturele kennis van de mens die fouten corrigeert van de automatische spraakherkenning.

Met het beste van zowel automatische spraakherkenning en de mens, heb je het beste van twee werelden, en ben je klaar voor een toekomst met 100% autonomie. ✨

Ava Scribe activeren in jouw account

Om Ava Scribe te kunnen gebruiken, heb je één van de professionele abonnementen van Ava nodig (Starter, Pro, Enterprise) en je mot Scribe tijd aanschaffen (Ava Starter geeft automatisch Scribe tijd). Je kunt Scribe tijd inkopen per minuut of per uur afhankelijk van jouw behoeften.

Je kunt ook een e-mail sturen naar business@ava.me om Scribe tijd aan te schaffen.

Een Ava Scribe op jouw mobiele apparaat aanvragen

Zodra jouw organisatie Ava Scribe tijd heeft aangeschaft, maak je een reservering wanneer je een Scribe nodig hebt (in ieder geval 24 uur voor aanvang).

Wil je meer weten hoe je Ava Scribe gebruikt in online vergaderingen en colleges? Klik dan hier.

Een Ava Scribe op jouw mobiele apparaat aanvragen

1. Start a sessie (tik op de 🎙 microfoon)

2. Tik op 🎯 Nauwkeurigheid (onderin het scherm)

3. Kies Scribe

4. Je ziet een BLAUWE balk bovenaan die laat zien dat er verbinding wordt gemaakt met een Scribe

5. Zodra de Scribe is verbonden, zie je een GROENE balk en microfoon 👍

De Scribe verwijderen

Om de Ava Scribe service te stoppen middenin de sessie:

1. Tik op 🎯 Nauwkeurigheid

2. Tik op Premium

3. Je ziet een blauwe balk bovenaan die laat zien dat de Scribe is ontkoppeld

Een Ava Scribe op Ava Web of Ava Closed Captions aanvragen

Als je Ava Web of Ava Closed Captions voor het eerst gebruikt, bekijk dan de handleidingen in de links om van start te gaan!

1. Start een gesprek door op 'Start Captions now' te tikken

2. Klik op de knop "Improve accuracy" rechtsboven

3. Zodra deze melding oppopt, klik je op "Request a Scribe now"

4. Je ziet een melding in de linker bovenhoek die aangeeft dat de Scribe wordt aangevraagd (dit proces kan tot 30 seconden duren)

Als je besluit dat je geen Scribe meer wil (terwijl het verzoek nog wordt gedaan)), klik dan op het Scribe icoon en klik op "Cancel request"

5. Als de Scribe is verbonden, wordt jouw microfoon groen, zoals hieronder:

If you want to remove the Scribe at any point during the conversation, click on the Scribe icon and click "Remove Scribe"

Resterende Scribe Tijd controleren

Jouw Scribe Tijd wordt per minuut gerekend Als je een gesprek hebt van 23 minuten met Scribe , wordt er ook 23 minuten Scribe tijd afgeschreven.

MOBIEL

In jouw profielscherm zie je precies hoeveel Scribe tijd je nog over hebt.

AVA WEB

1. Start een gesprekssessie door op 'Start Captions now' (ondertiteling starten) te tikken

2. Klik rechtsboven op "Improve accuracy" (= verbeter de nauwkeurigheid)

3. Als deze melding oppopt, kun je de Scribe tijd zien die je over hebt