Ava gebruiken om video's en podcasts te ondertitelen zonder geluid via je luidsprekers πŸ”Š (Windows)

Wilt\ je een online video of vergadering ondertitelen zonder de luidsprekers van uw computer harder te hoeven zetten? Lees hoe!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Klik hier voor de handleiding hoe je Ava op een Apple (Mac) computer gebruikt zonder geluid.

1. Open en log in op Ava Web/Desktop

2. Klik op Start Captions Now (of join a room)

3. Zodra je in het gespreksscherm bent, klik je op het hamburgermenu rechtsboven. Zet de microfoon op "Ava Mic"

Als je Ava Web gebruikt, moet je Ava toestemming geven voor toegang tot het geluid (je hoeft dit niet te doen op Ava Desktop). Zorg ervoor dat je jouw hoofdscherm selecteert, vink Audio delen aan en klik vervolgens op Share (delen)

Je kunt je computer gedempt houden, dan nog zal Ava het interne geluid kunnen "horen" πŸ‘

πŸ’‘ Opmerking: Als je Ava gebruikt in een Zoom of Google Meet vergaderingen, zorg er dan voor dat de audiobron juist is ingesteld.