Welkom bij Ava!

Direct starten met real-time ondertiteling

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Welkom bij Ava, jouw nieuwe inclusie tool die 24/7 voor je klaar staat ✨!

Bekijk deze video (ondertiteling in verschillende talen) om de belangrijkste functies te zien.

📱Tik op het microfoonpictogram om de spreker te onderschrijven. Zorg ervoor dat ze niet meer dan 30 cm van de telefoon richting de microfoon van de smartphone aan de onderkant spreken. Ava zal meer dan 90-95% van de woorden correct transcriberen (niet 100% omdat Ava niet zo slim is als een mens)! Voeg voor 99% nauwkeurigheid een Ava Scribe!

🎤 Tik op het microfoon icoon (het wordt blauw) en Ava ondertiteld wat er wordt gezegd.

🙊 Wil je je stem niet gebruiken? Ava kan tekst voor je uitspreken. Gebruik hiervoor het toetsenbord. Anderen lezen live in het gesprek wat je typt.

👯 Als er meer mensen spreken, maak dan een Ava chat. Zo kun je stemmen onderscheiden. Anderen hoeven de app niet te downloaden, maar gaan naar jouw persoonlijke Ava pagina:

1. Deel jouw persoonlijke Link (web.ava.me/&avanname) OF

2. Laat anderen jouw QR code scannen

Een gesprek (chat organiseren)
Je kunt een gesprek organiseren:

• Door jouw persoonlijke link (web.ava.me/&avanname) te delen via bijvoorbeeld e-mail of chat in een online gesprek. Iedereen opent de link op zijn eigen apparaat, toetst zijn naam in en staat zijn microfoon toe. die iedereen op zijn eigen apparaat kan openen

• Via de contactenlijst

• Jouw, een QR-code laten scannen

• Een standaard bericht te delen om Ava te downloaden
    Tip: Sta via instellingen toe om contactpersonen op te slaan in de contactenlijst. Dan nodig je alle deelnemers volgende keer met één tik uit. Wordt je uitgenodigd, dan is het gesprek, net als bij een telefoongesprek gratis.Na verbinden zie je de namen en kleurgecodeerde ondertiteling waardoor je ziet wie wat zegt! Lees meer in dit artikel.

📶 Onthoud dat Ava een stabiele internetverbinding nodig heeft: WiFi/4G/LTE = 👌. Is Ava langzaam ondertitelt het niet? Controleer jouw internetverbinding of ga naar het Offline modus.

💵 Is Ava gratis? Ja! Ava heeft een 100% GRATIS abonnement om onbeperkt te kunnen ondertitelen!

Wil je alles uit Ava halen?

Tips

• 🎤 Gebruik een microfoon. Zo word de spraak rechtstreeks in Ava geleid. De headset die bij je smartphone is geleverd bevat ook een microfoon. Lees meer over microfoons

• Raak vertrouwd met de app
    Oefen zelf voor je met iemand of een groep aan de slag gaat. Kijk voor jezelf wat je het prettigst vindt: de app op de smartphone, Ava desktop, Ava Web. De kwaliteit is ook afhankelijk van het apparaat, dus het loont de moeite te kijken welke combinatie het beste werkt.

• Ava leert!
    Naarmate je Ava meer gebruikt, leert ze je stem beter verstaan, zelfs als je een (doof-)accent hebt. Tik lang op een woord en corrigeer / verwijder. Ava leert van deze fouten.

• Ook tweezijdige communicatie als je je stem niet gebruikt
    Met type&voice kun je terug communiceren. Ga naar het toetsenbord. Zet de luidspreker aan (hij wordt blauw).  Typ je antwoord en tik op enter. Ava leest op wat je hebt getypt.

Uitgenodigd voor een gesprek (chat)
Je krijgt een melding dat iemand wil spreken met Ava. Na accepteren kunnen jullie beide in je eigen smartphone praten. Ava onderscheidt de stemmen in verschillende kleuren zodat je kunt zien wie wat zegt.

• Ava is te gebruiken op alle schermen: Op de smartphone, tablet, laptop, computer en op bijvoorbeeld een digibord in de klas. Eén applicatie voor alle situaties!

Een online gesprek gecorrigeerd door een Ava Scribe

Moet iedereen de app downloaden?
Nee, dit is niet meer nodig. Iemand kan via de webapplicatie deelnemen zonder te hoeven downloaden. De ander neemt deel via een link.

Is Ava gratis?
Ja, iedereen kan Ava gratis gebruiken.

• Als nieuwe Ava gebruiker mag je een maand lang onbeperkt ondertitelen!  Het ondertitelen van gesprekken is voor 5 uur per maand gratis, en vernieuwt iedere maand.

• Sessies tot 10 minuten met de basis kwaliteit ondertiteling zijn altijd gratis. Na 10 minuten start je Ava opnieuw op weer gratis te ondertitelen. Het gratis abonnement biedt de goede kwaliteit ondertiteling. Op deze manier kun je Ava ook geheel gratis gebruiken.

Abonnementen
Ava blijft gratis, tenzij je een abonnement afsluit in jouw AppStore

Wil je onbeperkt ondertitelen? Kies dan voor Ava Community ( $ 14,99 / maand of een jaarabonnement van $ 9,99 per maand). Het abonnement voor consumenten biedt:

✨ Premium kwaliteitsondertiteling voor 3 uur per maand op mobiel, web en desktop

⌛ Sessies tot 40 minuten. Start opnieuw en ondertitel weer verder.

🌐 Ondertitel en vertaal in meer dan 15 talen.

Voor bedrijven en scholen biedt Ava professionele abonnementen. Kijk voor alle informatie op onze website.

Laat ons je helpen om jouw school/bedrijf toegankelijk te maken.
Niet alleen jijzelf, maar ook je studiegenoten/collega's geef je hiermee een tool voor eenvoudiger communicatie. Stuur ons een berichtje in de app of via de e-mail.

Hulp nodig? Stuur het support team een e-mail via hello@ava.me or direct in de app