Inbellen in een conference call

Nodig Ava als deelnemer uit van de conference call. De tekst wordt gestreamd naar de call en kan gelezen worden door op cc te drukken.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Inhoudsopgave

Let op! Deze functie is alleen beschikbaar in Ava Pro abonnementen of hoger.

Wil je inbellen in een Zoom meeting? Lees dan dit artikel.

Niet iedere conferentietool staat deze vorm van streamen toe. Test het vooraf.

Met deze optie maak je de ondertiteling van Ava voor iedereen beschikbaar. Anderen activeren de CC knop in het conferentieprogramma.

Wat is het voordeel ten opzichte van de automatische ondertiteling van bijvoorbeeld Zoom of Teams?

• Je kunt het transcript opslaan

• De organisator kan de tekst corrigeren en Ava leren

• Dezelfde ondertiteling voor alle deelnemers beschikbaar

Meer autonomie met Ava Closed Captions & automatisch sprekersonderscheid

Een alternatief voor inbellen of streamen naar Zoom is het gebruik van automatisch sprekersonderscheid. Dit is beschikbaar in alle Pro abonnementen. Hiermee hoef je geen groepsgesprek meer te maken om te lezen wie wat zegt. Automatisch sprekersonderscheid is momenteel alleen beschikbaar in de pro abonnementen

Hoe werkt inbellen?

1. Open and log in op Ava Closed Captions of de Ava Web applicatie op jouw internet browser

2. Klik op "Join conference call" (zie de animatie hieronder).

3. Afhankelijk van de conferentie tool die je gebruikt (bijvoorbeeld Microsoft teams, Google meets, etc.) moet er een dial-in telefoonnummer en meeting ID voor je beschikbaar zijn. (check hier voor instructies hoe je dit op Google Meet)

4. Toets in Ava Web het telefoonnummer in het 'phone number' venster, en geef de meeting ID in gevolgd door een hekje (#) in het 'digits to tape' venster.

5. Klik op de groene Dial-in toets on Ava met de conference call te verbinden.

6. Na enkele seconden zie je dat Ava verbonden is in het gesprek. De ondertiteling van de vergadering verschijnen in de Ava Web applicatie.