Zonder download deelnemen aan een Ava gesprek

Zorg ervoor dat deelnemers deel kunnen nemen zonder zich aan te melden voor Ava

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met ⚡️ Directe Gesprekken ⚡️ op Ava kan iedereen aan een sessie deelnemen, zelfs als zij geen Ava app of account hebben! Perfect voor social distancing! 😷

Als jouw deelnemers Ava al hebben, kun je hen eenvoudig uitnodigen zoals je doet voor een groepsgesprek 👥

Directe gesprekken op een smartphone/tablet

1. Open Ava. Een gesprek start.

2. Klik op 👤+ toevoegen om jouw QR-code te tonen, jouw persoonlijke link te kunnen kopiëren en delen, of om contacten uit te nodigen om deel te nemen aan het gesprek (zie onderstaande afbeelding)

3. Toon jouw QR-code. Vraag deelnemers om hun camera te openen en de QR-code te scannen.

OF

Stuur jouw link (klik op 🔗 Deel Link).

Door op de link te klikken kunnen anderen deelnemen aan het gesprek vanuit hun browser. dit kan op de smartphone, tablet, laptop en computer. Er is geen download of aanmelding vereist. We vraagt het systeem om de naam van de spreker om onderscheid te kunnen maken en toestemming voor gebruik van de microfoon.

Als je een uitnodiging ontvangt om deel te nemen, ziet dit er als volgt uit:

Als deelnemers in hun eigen telefoon spreken, lees jij op JOUW telefoon accurate ondertiteling waarbij de sprekers in kleur worden onderscheiden! 🙌