Help - Ava vertaalt geen enkel woord!

Check of je gebruik van de microfoon hebt toegestaan, je internet verbinding en je telefoon.

Meer dan een week geleden bijgewerkt
  • Je kunt alleen woorden van spraak naar tekst vertalen als je de microfoon aan staat. tik op de microfoon om het vertalen te laten beginnen (hij wordt blauw, of neem deel aan het gesprek van een andere Ava gebruiker.

• Geef wel toestemming voor gebruik van de microfoon in het aanmeldproces!

• Houd je microfoon minder dan 30 centimeter van de persoon/personen  waarvan je de stem wilt vertalen. Bekijk de informatie om Ava te installeren voor digitale audio (computer, TV) of installeer Ava in een andere omgeving als je in een andere situatie.

• De microfoon moet BLAUW zijn. Dit betekent dat Ava klaar is om de woorden te vertalen in tekst.

• Als je praat maar er geen woorden verschijnen: Controleer je internetverbinding op je smartphone (3G-4G-LTE of Wifi) door je internet browser te openen en iets op te zoenen.

• Als het internet goede werkt: check of je toestemming hebt gegeven om de microfoon te gebruiken in de telefoon instellingen. Ga naar de lijst met 'Alle apps' zoek "Ava", en kijk in de toestemmingen. De microfoon moet toegestaan zij om Ava gesproken woorden in tekst te laten vertalen op jouw telefoon.

• Zit je in een groepsgesprek? Probeer dan de microfoons van alle deelnemers te dempen, behalve die van jou. Als Ava alleen dan de woorden weergeeft, zou het een calibratieprobleem kunnen zijn (jouw microfoons is veel minder gevoelig dan de microfoons van de andere deelnemers). Stuur ons dan een bericht zodat we je kunnen helpen.