Jouw Ava naam of naam wijzigen

Wijzig jouw naam in Ava

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er zijn twee namen gekoppeld aan elk Ava-account, elk heeft een ander doel.

• De 'Naam' is de naam die je hebt ingesteld. Deze naam zien mensen in een (groeps-) gesprek.

• De 'Ava-naam' is de identificatie die wordt gebruikt om verbinding te maken met andere gebruikers voor een groepsgesprek. Het wordt ook gebruikt bij evenementen waar Ava wordt aangeboden om de ondertiteling voor een specifieke kamer te ontvangen. Het wordt weergegeven met de "&" ervoor.

Jouw Ava naam bekijken en wijzigen

1. Tik linksboven op je foto (profiel)

2. Kies instellingen

3. Scroll helemaal naar beneden en tik op Ava Naam

4. Wijzig je Ava Naam

Jouw Ava Naam bekijken en wijzigen

• Tik op je foto (profiel)

• Tik op de naam onder jouw foto

• Wijzig de naam