Instellingen Groepsgesprek

Ava Starter/Pro gebruikers kunnen hun groepsgespreksinstellingen wijzigen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Weet je nog niet zeker hoe je groepsgesprekken maakt, bekijk dan de handleidingen voor mobiele apparaten en computer!

Als je een Ava Starter- of Ava Pro-abonnement hebt, kun je de verbindingsinstellingen van je groepsgesprek wijzigen. Net zoals je dit bij de privacy-instellingen voor sociale media doet.

Wat zijn de instellingen voor groepsgesprekken?

Je hebt een paar opties:

• Vrienden doen direct mee: zie dit als een open deur voor je vrienden. Als ze op jouw Ava-contactenlijst staan, zullen ze automatisch naar uw Ava-gesprekssessie gaan wanneer u met hen verbinding maakt of ze een uitnodiging stuurt.

• Iedereen kan meedoen: zie dit open als een open deur voor iedereen op Ava, of ze nu je vriend of gast van Ava zijn, wanneer je contact met ze opneemt of ze een uitnodiging stuurt, zullen ze automatisch je Ava-gesprekssessie binnengaan.

• Deelnemen na toestemming (Vriendenverzoek voordat je lid wordt): wanneer deze instelling is geselecteerd, wordt je gevraagd om hun verzoek te accepteren voordat ze kunnen deelnemen aan jouw Ava-gesprekssessie.

Hoe verander ik de instellingen voor groepsgesprekken?

1. Wanneer je de Ava-app opent, tik je op 👥 Contacten (in het menu onder aan het scherm)

2. Klik in de rechterbovenhoek op de stip met een vervolgkeuzepijl

3. Selecteer uw gewenste instellingen