Een Bluetooth-microfoon koppelen aan een computer (Mac)

Lees hoe je een Bluetooth microfoon verbindt met jouw Apple computer

Meer dan een week geleden bijgewerkt

1. Druk lang op de koppelknop van jouw Bluetooth microfoon. Dit verschilt per apparaat. Een lampje gaat knipperen. dit betekent dat het apparaat in het koppelmodus staat.

2. Ga op jouw computer naar Systeemvoorkeuren > Bluetooth. Zoek jouw microfoon en volg de stappen zoals aangegeven.

3. Open Ava Closed Captions of Ava Web, In het menu links klik op VoiceMeeter output. Kies nu de Bluetooth microfoon. Ava zal nu via deze microfoon ondertitelen!

Nadat de Bluetooth microfoon is gekoppeld, reik je hem uit aan de spreker. Ava vangt de spraak dan direct op en je kunt de tekst lezen op jouw apparaat.

NB: In de gebruiksaanwijzing staat hoeveel meter bereik het apparaat heeft. Ga niet verder zitten van de spreker dan het maximale bereik.